Despre noi

Evident Info Srl a fost infiintata in anul 1994 din dorinta fondatorilor de a veni in intampinarea problemelor dificile cu care se confrunta societatile comerciale in demersul lor de a obtine servicii de contabilitate de calitate, informatii clare si la timp privind propria activitate, asistenta in stabilirea corecta a obligatiilor fiscale, reprezentare in relatiile cu autoritatile, suport in intocmirea analizelor economice, a bugetelor de venituri si cheltuieli, a altor situatii de sinteza de specialitate.

De-a lungul anilor am dobandit experienta iar acum va asiguram garantia unei colaborari bazate pe profesionalism si seriozitate. Impreuna vom obtine rezultatele bune pe care vi le doriti.

Scopul nostru este acela de a oferi clientilor cele mai bune solutii de organizare a activitatii de evidenta contabila, personal-salarizare, audit intern dar ne dorim sa furnizam si servicii de consultanta financiar-contabila pe probleme specifice la cererea clientului, expertiza contabila judiciara si extrajudiciara, activitate de cenzorat.

Suntem o firma implicata si informata privind modificarile legislative care vizeaza activitatea firmelor mici, mijlocii si mari din diverse domenii de activitate.

Alaturi de noi veti beneficia de servicii de calitate, de competenta si responsabilitate profesionala.

Asiguram confidentialitatea informatiilor de care dispunem in calitatea noastra de partener al afacerii dumneavoastra.

Cu noi aveti informatii corecte in timp util si cu costuri reduse.